Privacy Policy

Vibaltpega LTD, Personvernerklæring
Denne personvernerklæringen vil beskrive hvordan organisasjonene vår benytter personopplysningene vi samler inn fra deg når du bruker nettstedet vårt.
Temaer:

Hvilke opplysninger samler vi inn?
Hvordan samler vi inn opplysningene dine?
Hvordan bruker vi opplysningene dine?
Hvordan lagrer vi opplysningene dine?
Markedsføring
Hvilke personvernrettigheter har du?
Hva er informasjonskapsler?
Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
Hvordan administrere informasjonskapslene dine
Personvernerklæringer til andre nettsteder
Endringer i vår personvernerklæring
Hvordan kontakte oss
Hvordan kontakte de aktuelle myndighetene
Hvilke opplysninger samler vi inn?
Selskapet vårt samler inn de følgende opplysningene:
Personopplysninger (navn, e-postadresse, telefonnummer etc.)
Hvordan samler vi inn opplysningene dine?
Del fleste opplysningene vi samler inn gis direkte av deg til selskapet vårt. Vi samler inn og behandler opplysninger når du:

Registrerer deg på nett eller legger inn en bestilling med noen av våre produkter eller tjenester.
Frivillig deltar i en kundeundersøkelse eller gir tilbakemeldinger via noen av våre meldingstjenester eller via e-post.
Bruker eller ser på nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler i nettleseren din.
Selskapet vår kan også motta opplysningene dine indirekte fra følgende kilder:

Hvordan vil vi bruke opplysningene dine?
Selskapet vårt samler inn opplysningene dine med formål å:

Behandle bestillingen din og administrere kontoen din.
Sende deg e-post med spesialtilbud om andre produkter og tjenester som vi tror du vil like
Når selskapet vårt behandler bestillingen din, kan vi sende opplysningene til, og i tillegg bruke den resulterende informasjonen fra, kredittopplysningsselskaper for å forhindre uredelige kjøp.

Hvordan lagrer vi opplysningene dine?
Selskapet vårt lagrer opplysningene dine sikket ved [fyll ut hvor, og beskriv sikkerhetstiltak].

Selskapet vårt vil lagre ditt navn, e-postadresse, telefonnummer etc. i 10 år. Etter denne tiden vil vi slette opplysningene dine.

Markedsføring
Selskapet vårt ønsker å sende deg informasjon om våre produkter og tjenester som vi tror at du vil like, sammen med tilsvarende fra våre partnerselskaper.

Hvis du har samtykket til å motta markedsføring, kan du alltid melde deg av ved en senere anledning.

Du har rett til når som helst å stoppe selskapet vårt fra å kontakte deg med markedsføringsformål, eller å gi opplysningene dine til andre medlemmer i vår selskapsgruppe.

Hvis du ikke lenger ønsker å bli kontaktet med markedsføringsformål, vennligst klikk her.

Hvilke personvernrettigheter har du?
Selskapet vårt vil forsikre seg om at du er helt klar over alle dine personvernrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Retten til innsyn – du har rett til å spørre selskapet vårt om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve et lite gebyr for denne tjenesten.

Retten til korrigering – du har rett til å gi selskapet vårt beskjed om å korrigere enhver opplysning som du mener er unøyaktig. Du har også rett til å gi selskapet vårt beskjed om å komplettere opplysninger du mener er ufullstendige.

Retten til sletting – du har rett til å gi selskapet vårt beskjed om å slette dine personopplysninger under visse betingelser.

Retten til å begrense behandling – du har rett til å gi selskapet vårt beskjed om å begrense behandlingen av dine personopplysninger under visse betingelser.

Retten til å motsette deg behandling – du har rett til å motsette deg vårt selskaps behandling av dine personopplysninger under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet – du har rett til å gi selskapet vårt beskjed om å overføre opplysningene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender oss en forespørsel, må vi svare deg innen en måned. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, vennligst kontakt oss via vår e-post:

Ring oss på: +370 699 85955

Eller skriv til oss via: info@vibalt.com

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er tekstfiler som er lagret på datamaskinen din for å samle inn standard internettlogginformasjon og informasjon om oppførselen til besøkere. Når du besøker nettstedene våre, kan vi automatisk samle inn opplysninger fra deg gjennom informasjonskapsler eller tilsvarende teknologier.

For mer informasjon, besøk allaboutcookies.org.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
Selskapet vårt bruker informasjonskapsler på en rekke forskjellige måter for å forbedre din opplevelse på nettstedet vårt, inkludert:

Holde deg innlogget
Forstå hvordan du bruker nettstedet vårt]
Hvilke informasjonskapsler bruker vi?
Det finns en rekke forskjellige informasjonskapsler, men vårt nettsted bruker:
Funksjonelle – selskapet vårt bruker disse informasjonskapslene slik at vi kan gjenkjenne deg på nettstedet vårt, og huske på dine tidligere valgte preferanser. Disse kan være hvilket språk du foretrekker og hvor du befinner deg. En blanding av egne og tredjeparts informasjonskapsler benyttes.
Markedsføring – selskapet vårt bruker disse informasjonskapslene til å samle inn opplysninger om besøket ditt på nettstedet vårt, innholdet du så på, lenkene du fulgte og opplysninger om din nettleser, enhet og IP-adresse. Selskapet vårt deler i noen tilfeller et begrenset utvalg av disse opplysningene med tredjeparter med markedsføringsformål. Vi kan også dele nettbaserte opplysninger som er samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler med våre markedsføringspartnere. Det betyr at når du besøker et annet nettsted, kan du få se annonsering basert på dine navigasjonsmønstre på nettstedet vårt.
Hvordan administrere informasjonskapsler
Du kan stille inn nettleseren din slik at den ikke aksepterer informasjonskapsler, og nettstedet over forteller deg hvordan du kan fjerne informasjonskapsler fra nettleseren. Imidlertid vil det i noen tilfeller føre til at enkelte av funksjonene på nettstedet vårt ikke fungerer.

Personvernregler for andre nettsteder
Nettstedet til selskapet vårt inneholder lenker til andre nettsteder. Vår personvernerklæring gjelder bare for vårt nettsted. Hvis du klikker på en lenke til et annet nettsted, bør du lese personvernerklæringen deres.

Endringer i vår personvernerklæring
Selskapet vårt reviderer personvernerklæringen vår med jevne mellomrom, og legger ut eventuelle oppdateringer på denne nettsiden. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 28. januar 2022.

Hvordan kontakte oss
Hvis du har noen spørsmål om vårt selskaps personvernerklæring eller opplysningene vi har lagret om deg, eller hvis du ønsker å benytte deg av noen av dine personvernrettigheter, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.

Send e-post til oss: info@vibalt.com

Ring til oss: +370 685 58101

Eller skriv til oss: Metalistu str 8C, Siauliai, Litauen LT-78136

Litauen

Hvordan kontakte riktig myndighet
Hvis du ønsker å levere en klage, eller hvis du føler at selskapet vårt ikke har adressert dine bekymringer på en tilstrekkelig måte, kan du kontakte Datatilsynet.

KJØPSBETINGELSER
1. GENERELLE BESTEMMELSER

Disse reglene for kjøp og salg (heretter – reglene) fastsetter de gjensidige rettighetene, pliktene og ansvar til personen som kjøper produktene (eller tjenestene) i nettbutikken (heretter – kjøperen) og UAB VOBALT (heretter – selgeren) ved kjøp av varene i nettbutikken. Ved å kjøpe varer i nettbutikken, samtykker kjøperen til at disse reglene er gjeldende.

2. VERN AV PERSONOPPLYSNINGER

2.1 Ved bestilling av varer, må kjøperen fylle ut kjøperens personopplysninger i de relevante informasjonsfeltene som angitt av selgeren, opplysninger som er nødvendige for korrekt behandling av ordren: navn, etternavn, leveringsadresse, telefonnummer og e-post. E-postadresse.

2.2 Ved å godkjenne disse reglene, samtykker kjøperen til 2.1, at personopplysningene som kjøperen oppga i punkt 1 vil behandles gjennom e-post for salg av varer og tjenester, i butikk og for selgerens ytelsesanalyse og direktemarkedsføringsformål.

2.3 Ved å samtykke til behandlingen av kjøperens personopplysninger til selgerens e-post med formål salg av produkter og tjenester, og generelle salgsformål, samtykker kjøperen også til e-post angitt av kjøperen som nødvendige informasjonsmeldinger i forbindelse med bestillingen vil sendes til e-postadressen og telefonnummeret.

2.4 Kjøperen, som har registrert e-post i nettbutikken og bestilt varer, samtykker til å lagre og ikke avsløre innloggingsopplysningene til noen.

3. TIDSPUNKT FOR INNGÅELSE AV KJØPS- OG SALGSAVTALEN

3.1 Kjøps- og salgsavtalen mellom kjøperen og selgeren skal regnes som inngått fra det øyeblikk som kjøperen samtykker til retningslinjene og klikker på knappen «Bekreft bestilling» etter å ha lagt innhold i handlekurven, spesifisert leveringsadresse og betalingsmetode. Avtalen er gjeldende inntil full oppfyllelse av forpliktelsene i denne avtalen. Hvis kjøperen ikke samtykker til noen eller alle bestemmelsene, skal kjøperen ikke legge inn bestillingen. Ellers anses kjøperen ha lest og samtykket til alle betingelsene.

4. KJØPERENS RETTIGHETER

4.1 Kjøperen har rett til å kjøpe varer i nettbutikken i samsvar med disse betingelsene.

4.2 Kjøperen har rett til å trekke seg fra kontrakten som gjelder kjøp og salg av varer med selgeren, unntatt i tilfeller der kontrakten er fullført i elektronisk form. Emballasjen til alle returnerte varer må være ren og uskadet, de returnerte varene må være fullt monterte, ellers har selgeren rett til ikke å akseptere de returnerte varene. Fakturaen for retur av varene betales av kjøperen.

4.3 Hvis kjøperen avdekker at produktet er defekt, må han sende det defekte produktet med sporing til selgeren ikke senere enn 14 dager etter mottak av produktet. Kjøperen må skrive en enkel skriftlig henvendelse (send en e-post til info@vibalt.com eller legg den ved det returnerte produktet) der han velger type kompensasjon: erstatte det defekte produktet med et nytt og send det til kjøperen uten kostnad eller returner betalt beløp til kjøperens angitte konto. I returhenvendelsen må kjøperen angi når produktet er kjøpt, ordrenummeret og årsak for retur. Hvis kjøperen ikke overholder betingelsene over ved retur av varer, forbeholder UAB VIBALT seg retten til ikke å erstatte eller kompensere for de returnerte varene.

4.4 Kjøperen har andre rettigheter gitt gjennom bestemmelsene og lovene til republikken Litauen.

5. KJØPERENS FORPLIKELSER

5.1 Kjøperen må ta imot de bestilte varene, betale varenes pris og leveringskostnaden. Kjøperen kan betale for varene gjennom nettbanken sin, med hjelp av mokėjimai.lt-systemet eller hvis kjøperen ønsker å hente varene ved selgerens utsalgssted – i kontanter ved hentetidspunktet.

5.2 Hvis opplysningene gitt i kjøperens registreringsskjema endres, må kjøperen informere selgeren og oppdatere dem umiddelbart.

5.3 Betaling for varene må skje innen 24 timer etter at kjøperen har klikket på «Bekreft bestilling»-knappen. I tilfelle fravær av betaling innenfor dette tidsrommet, har selgeren rett til å anse salgskontrakten som ugyldig.

5.4 Kjøperen må overholde andre krav fastsatt i bestemmelsene og lovene til republikken Litauen.

6. SELGERENS RETTIGHETER

6.1 Hvis kjøperen bevist prøver å svekke funksjonaliteten eller driften til nettbutikken, har selgeren rett til å begrense eller avslutte kjøperens tilgang til nettbutikken uten forvarsel, og skal ikke være ansvarlig for kjøperens eventuelle tilhørende tap.

6.2 Selgeren har rett til ensidig å endre betingelsene eller avslutte driften av nettbutikken.

6.3 Selgeren har andre rettigheter gitt gjennom bestemmelsene og lovene til republikken Litauen.

7. SELGERENS FORPLIKTELSER

7.1 Selgeren forplikter seg til å legge til rette for at kjøperen kan benytte nettbutikken og inngå kjøp- og salgsavtaler.

7.2 Selgere forplikter seg til å overholde de andre kravene som er angitt i disse betingelsene.

8. LEVERING AV VARER

8.1 Varene leveres av transportøren til det nærmeste hentestedet som angitt av kjøperen, eller til det nærmeste hentestedet for kjøper regning.

8.2 Den nøyaktige leveringskostnaden er avhengig av vekten og prisen til de bestilte varene.

8.3 Vanligvis leveres varene til adressen som er angitt av kjøperen innen 2-3 arbeidsdager fra betaling for varene er mottatt. Ved transport av varene, tilpasses leveringsdatoen via e-post til e-posten angitt i kjøperens bestillingsskjema. Varene leveres til alle steder i Litauen, unntatt Den kuriske landtunge.

8.4 Ved mottak av varene, må kjøperen kontrollere mengde og tilstand til de bestilte varene med selgeren eller selgerens representant. Etter at kjøperen signerer bekreftelse av mottak, regnes kjøp- og salgsavtalen som fullført og kjøperen kan ikke fremme krav.

8.5 Hvis varene ikke aksepteres av kjøperen, må kjøperen informere selgeren ved å angi opplysningene til personen som skal motta dem, og fylle ut bestillingens leveringsinformasjon.

9. ANSVAR

9.1 Kjøperen er fullt ut ansvarlig for nøyaktigheten til opplysningene som er gitt i registreringsskjemaet, og påtar seg ansvar for følgene av feil eller unøyaktige opplysninger gitt i bestillingsskjemaet.

9.2 Kjøperen forplikter seg til ikke å oppgi innloggingsopplysninger til tredjeparter. Hvis en tredjepart benytter kjøperens tilgangskoder, er kjøperen ansvarlig for tredjepartens handlinger i nettbutikken.

9.3 Selgeren er bare ansvarlig for opplysningene gitt på selgerens nettsted.

10. UTBYTTE AV INFORMASJON

10.1 Selgeren sender alle varslinger til e-posten som er gitt i kjøperens registreringsskjema. E-postadresse.

10.2 Kjøperen skal sende alle meldinger og spørsmål til selgeren via e-post. E-postadresse info@vibalt.com.

11. AVSLUTTENDE BESTEMMELSER

11.1 Lovene til republikken Litauen skal være gjeldende for disse betingelsene.

11.2 Alle tvister om kjøp- og salgsavtalen mellom kjøperen og selgeren skal løses gjennom forhandlinger. Dersom det ikke oppnås enighet, skal uenigheter løses i henhold til prosessene fastsatt ved lovene til republikken Litauen.